• home
  • Groepsaccommodatie
Meer info of reserveren? Bel0529 - 850 111
groepsaccommodatie

ik kies voor:

Logeren met de familie in het oude nonnenklooster. Met een groep vrienden er even tussenuit. Het Klooster van Dalfsen in het schitterende Vechtdal is daarvoor dé ideale locatie. 

Groepen kunnen beschikken over de eerste en tweede verdieping en kunnen gebruik maken van de ruime kloostertuin. Nonnen komt u daar niet meer tegen, maar de jonge energieke eigenaren zullen u hartelijk ontvangen. U zult er een fantastische tijd beleven.
 

 

 

Uiteraard zijn de faciliteiten met hun tijd meegegaan. Alle slaapkamers zijn voorzien van gratis WIFI en flatscreen-tv. De royale woonkeuken is van alle gemakken voorzien. Koken is een feest op het gasfornuis met zes pitten en afwassen gaat gemakkelijk vanwege de grote snelle vaatwasser. In de keuken staan ruime koelkasten. 


In Het Klooster van Dalfsen komen heden en verleden samen. Er zijn veel verwijzingen naar de vroegere bewoners te vinden. Zo zijn alle slaapkamers vernoemd naar de zusters die er vroeger woonden. Oud, maar dan in een nieuw jasje. Ontspannen bubbelen in de jacuzzi buiten in de kloostertuin maakt een verblijf nog aangenamer. Zowel in de winter als in de zomer.

Het Klooster is geschikt voor 10-16 volwassenen. Wij houden in de Coronatijd een max. aan van 16 volwassenen om de anderhalve-meter-regel te kunnen bewaren.


De accommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren! De minimale gemiddelde leeftijd moet dan ook 30+ zijn. 

Gezellig een spelletje doen of een kaartje leggen is geen probleem, maar groepen die van harde muziek/feesten tot diep in de nacht houden, kunnen beter een andere accommodatie zoeken. Dit betekent niet dat om 22.00 uur de dag afgesloten moet worden, maar is versterkte muziek en feestgedruis niet toegestaan.